Edit Content
Carpcon_sundsvall_logo

Skjutdörrar uterum

Utforska våra skjutdörrar & skjutpartier i glas

Planerar du att sätta in skjutdörrar?

Då har du kommit helt rätt. Vi på CARPCON är specialister på skjutpartier och skjutdörrar i glas till uterum. Vi hjälper dig hitta den mest passande lösningen när det kommer till skjutdörrar till uterum. Vårt sortiment av skjutdörrar och skjutpartier från DRUTEX är av hög kvalitet och passar perfekt för både vinter, vår, sommar och höst. Hos oss kan du enkelt få måttanpassade skjutdörrar i den storlek du önskar. Vi använder oss av DRUTEX som är marknadsledande och erbjuder skjutdörrar av högsta kvalité till fantastiskt förmånliga priser. Nedan hittar du tre olika lösningar.

IGLO 5 Skjutdörr

IGLO 5 är en av våra mest prisvärda skjutdörrar med en stilren design och hög kvalitet som säkerställer stor åtkomst till dagsljus både i små och stora uterum, samtidigt som du behåller värmeisolering till uterummet. IGLO 5 skjutbara dörr i glas passar perfekt till uterummet.

 • Design som speglar nyskapande och naturlighet samt hög kvalitet.

 • Hög säkerhetsnivå garanterad genom applicering av fyra inbrottsskruvar i standard.

 • Möjlighet att anpassa interiören till följd av det stora utbudet av färger.

 • Mycket bra termiska parametrar säkerställer värmebesparing tack vare optimal struktur och EPDM-tätning.

 • Bra parametrar i ljudisolering som garanterar akustisk komfort.

 • Möjligheten att utföra i den så kallade tunna svängtekniken (V-Perfect), som gör det möjligt att ansluta profilerna perfekt och det garanterar bättre kläm- och svängningskontroll, och som ett resultat mycket bra parametrar i motståndstesterna i hörnen (Iglo 5 Classic).

IGLO HS Skjutdörr

IGLO HS skjutdörr i glas är en bra lösning för stora terrasser och uterum där man vill ha stora glaspartier. Den ökar mängden naturligt ljus inomhus och skapar en fin koppling mellan inom- och utomhus. Dess pålitliga och robusta konstruktion gör IGLO HD Skjutdörr till ett praktiskt val för att förbättra utseendet, funktionaliteten och design i ditt uterum.

 • Modern design som ger möjlighet att producera stora glasrutor som garanterar maximal åtkomst till dagsljuset.
 • Perfekt funktionalitet och bekväm användning tack vare den tekniska utvecklingen av profilen och beslagssystemet.
 • Konstruktionens lätthet och täthet tack vare det specialdesignade systemet för styrskenor och velour EPDM-tätning.
 • Säkerheten garanteras av den stabila konstruktionen, även med bågen med en vikt på 400 kg.
 • Möjlighet att skräddarsy interiören till följd av det stora utbudet av färger.
 • Stor funktionalitet garanterad av bl.a. den låga aluminiumtröskeln som kan döljas i golvet.
 • Perfekt lösning för energieffektiva och passiva hus tack vare den stora glasytan.
 • Systemets unika stil betonas av aluminiumhandtagen och knopphandtagen.
 • Stor funktionalitet och intelligenta lösningar som ett resultat av valfri installation av automatisk drivenhet som styrs med en knapp och en fjärrkontroll.
 • Möjligheten att utföra i den så kallade tunna svängtekniken (V-Perfect), som gör det möjligt att ansluta profilerna perfekt och det garanterar bättre kläm- och svängningskontroll, och som ett resultat mycket bra parametrar i motståndstesterna i hörnen.

Vikdörrar

Systemet med förbättrad värmeisolering, vilket säkerställer en perfekt lösning för större balkong- och terrasser och för vinterträdgårdar.

 • Förbättrad värmeisolering i MB-86 Fold Line-systemet tack vare appliceringen av en extra kammare i termisk brytning.
 • Motståndskraftig och stabil struktur tack vare högkvalitativa aluminiumprofiler.
 • Möjligheten att utföra estetiska och moderna stora glasrutor som också gör det möjligt att använda byggnadsutrymmet mycket effektivt tack vare systemets optimala struktur.
 • Möjlighet till individuella systemarrangemang som gör det möjligt att tillämpa lösningen för enskilda byggnader såväl som för aluminiumfasader.
 • Den vikbara dörren erbjuder inåt- och utåtöppning och den kan ha vilket system som helst med fönsterkonfiguration.
 • Möjlighet att anpassa strukturen och anpassa den till aktuella arkitektoniska trender tack vare det stora utbudet av maskeringsfärger (RAL).

Frågor om skjutdörrar till uterum

Skjutdörrar i uterum skapar en naturlig övergång mellan inomhus och utomhus, vilket ger mer naturligt ljus, en känsla av rymd och möjlighet att njuta av utomhusområdet året runt. De ökar även energieffektiviteten och bostadens värde.

Det finns olika typer av skjutdörrar för uterum, inklusive skjutbara dörrar, vikdörrar och dubbelglaskonstruktioner. Varje typ har sina egna unika egenskaper och användningsområden.

Ja, vi erbjuder möjlighet att anpassa våra skjutdörrar från Drutex när det gäller storlek och färg. Vi hjälper dig att skapa skjutdörrar som passar perfekt till dina uterumspartier och personliga stil.

Skjutdörrar kräver regelbunden rengöring och smörjning av rörliga delar. Se till att hålla skenorna rena från skräp och fukt. Följ tillverkarens underhållsinstruktioner för bästa resultat.

Ja, skjutdörrar med bra isoleringsegenskaper kan bidra till att minska värmeförluster och sänka energikostnaderna. De hjälper också till att behålla en jämn temperatur i uterummet.

Skjutbara dörrar glider sidledes medan vikdörrar fälls ihop som en dragspelsbok. Båda har sina egna fördelar och är lämpliga för olika användningssituationer.

Du kan kontakta oss på info@carpcon.se eller ringa oss på 060 – 606 68 80 för att få mer information om våra skjutdörrar och begära en offert. Vi hjälper gärna till med dina behov och frågor.

Skjutdörrar kan anpassas på flera sätt för att vara användbara under olika säsonger. Under vintern kan de bidra till att hålla kylan ute och värmen inne genom att erbjuda hög isolering och effektiv tätning. På våren kan de öppnas helt för att skapa en öppen och luftig atmosfär i uterummet, medan de på sommaren ger möjlighet till en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus. På hösten kan de användas för att njuta av de vackra höstfärgerna samtidigt som du är skyddad från väder och vind. Skjutdörrar ger flexibilitet och komfort för varje säsong.

Kostnadsfria hembesök
och offerter

Då dina förutsättningar och önskemål är unika så är ett hembesök den bästa början. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och vi lämnar offert på det vi kommer fram till.

Boka ditt hembesök

Fyll i formuläret nedan, vi kommer att återkomma inom kort.

Kontaktinformation
Heminformation
Bokningsinformation

IGLO 5 SKJUTDÖRR

Perfekt lösning som säkerställer stor åtkomst till dagsljus både i små och stora rum, samtidigt som du behåller stor värmeisolering. Perfekt till att glas in din altan. Våra mest prisvärda glasdörrar.

Varför IGLO 5?

 • Design som speglar nyskapande och naturlighet.
 • Hög säkerhetsnivå garanterad genom applicering av fyra inbrottsskruvar i standard.
 • Möjlighet att anpassa interiören till följd av det stora utbudet av färger.
 • Mycket bra termiska parametrar säkerställer värmebesparing tack vare optimal struktur och EPDM-tätning.
 • Bra parametrar i ljudisolering som garanterar akustisk komfort.
 • Möjligheten att utföra i den så kallade tunna svängtekniken (V-Perfect), som gör det möjligt att ansluta profilerna perfekt och det garanterar bättre kläm- och svängningskontroll, och som ett resultat mycket bra parametrar i motståndstesterna i hörnen (Iglo 5 Classic).