Edit Content
Carpcon_sundsvall_logo
Fönsterbyte
Vi är proffs på fönster & fönsterbyten

Går du i tankarna på att
byta fönster?

Då har du kommit rätt! Carpcon är ditt självklara val när det gäller nya fönster. Vi är stolta fönsterexperter med ett gediget rykte och många nöjda kunder runt om i hela Sverige. Vår främsta målsättning är att göra ditt fönsterbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Hos Carpcon får du den hjälpen du behöver för att välja rätt fönster för ditt hem och dina personliga behov. 

Tveka inte att kontakta oss när du är redo för att ta nästa steg mot att förnya ditt hem med våra högkvalitativa fönster.

Iglo Light

IGLO Light fönster

Iglo Light är ett utmärkt val för dig som söker högkvalitativa och energieffektiva fönster. Dessa fönster är designade med fokus på modern teknik och stilren estetik. Iglo Light-fönstren erbjuder en perfekt balans mellan prestanda och utseende.

Med Iglo Light-fönster kan du förvänta dig överlägsen isolering som hjälper till att bibehålla en bekväm inomhustemperatur året om. Deras energieffektivitet kan leda till lägre uppvärmningskostnader och en minskad miljöpåverkan.

IGLO 5 Classic fönster

Iglo 5 Classic är en beprövad favorit när det gäller fönster med en tidlös design. Dessa fönster har en klassisk estetik som passar perfekt i olika arkitektoniska stilar. Med Iglo 5 Classic får du både stil och prestanda.

IGLO Classic 5 erbjuder utmärkt isolering och ljudreducerande egenskaper, vilket skapar en tyst och behaglig inomhusmiljö. Iglo 5 Classic-fönstren är tillverkade med precision och är kända för sin pålitlighet och långvariga prestanda. De är det perfekta valet för den som värdesätter både estetik och funktion.

Iglo 5 Classic

Kostnadsfritt hembesök
och offerter

Då dina förutsättningar och önskemål är unika så är ett hembesök den bästa början. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och vi lämnar offert på det vi kommer fram till.

Varför ska jag välja PVC fönster?

Du som funderar på att byta fönster till PVC fönster kan göra det med gott samvete. PVC fönster har nämligen många fördelar. Först och främst är dessa fönster underhållsfria, vilket innebär att du slipper slipa ner och måla om dem, som du vanligtvis måste göra med traditionella träfönster med några års mellanrum. I den här sortens fönster utgör PVC plast huvudmaterialet i ramen och karmen, i stället för trä vilket gör fönstret mer beständigt. Det förträffliga med detta material är därför att det klarar sig väl mot yttre påverkan som fukt, sol, salt från havet, luft eller röta vilket gör att fönstret håller i många år. En annan fördel värd att uppmärksamma är att PVC fönster är betydligt mer prisvärda än vad trä- och aluminiumfönster är. Detta är fördelar som hela Europa under lång tid har uppskattat och nu även Sverige och Norden.

Fördelar med Drutex PVC fönster

Durtex är ledande inom fönstertillverkning och som stolta återförsäljare av Drutex PVC-fönster i Sverige erbjuder vi Europas mest populära PVC-fönster. Besök gärna deras hemsida för mer information: www.drutex.eu. När du väljer Drutex PVC-fönster kan du se fram emot följande fördelar:

Underhållsfria fönster

 PVC-fönster kräver ingen periodisk målning eller slipning, vilket traditionella träfönster behöver var några år. Detta gör dem till ett bekvämt alternativ.

Överlägsen hållbarhet

PVC-plast är det huvudsakliga materialet i ramen och karmen i PVC-fönster, och detta materialval ger fönstren överlägsen beständighet mot påverkan från yttre faktorer som fukt, sol, salt från havet, luftfuktighet och röta.

Oslagbara priser

PVC-fönster är betydligt mer prisvärda än traditionella trä- och aluminiumfönster. Denna ekonomiska fördel har varit uppskattad i hela Europa under lång tid och blir alltmer populär i Sverige och Norden.

Sammanfattningsvis är PVC-fönster det perfekta valet för den som söker underhållsfria, hållbara och prisvärda fönster. De erbjuder lågt underhåll, överlägsen beständighet och ekonomiska fördelar som gör dem till det självklara valet för många hem.

Om du nu känner att PVC är rätt fönster för dig. Ja, då kommer en vi till det bästa – priset! Inget slår priset – det lovar vi. Boka ditt kostnadsfria besök och få ett offertförslag redan idag!

Professionell montering av fönster

När du väljer CARPCON för ditt fönsterbyte får du mer än bara fönster av hög kvalitet. Vi erbjuder en heltäckande lösning som inkluderar professionell montering av dina nya fönster. Vi är din pålitliga partner som följer med dig hela vägen genom hela processen när du ska byta fönster – från det allra första hembesöket till den slutliga leveransen och monteringen. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att dina nya fönster kommer att installeras korrekt och på ett sätt som säkerställer långvarig prestanda och effektiv isolering.

Vi förstår att fönsterbyte kan vara en investering, och det är därför vi vill göra det så bekvämt och förmånligt som möjligt för dig. Genom att välja vår professionella monteringstjänst kan du dra nytta av ROT-avdrag, som ger dig en 30% skattereduktion på hela fönsterbytet. Detta innebär att du inte bara får högkvalitativa fönster och professionell installation utan också en ekonomisk fördel som hjälper dig att spara pengar.

Med CARPCON kan du vara trygg i vetskapen om att ditt fönsterbyte kommer att utföras av erfarna hantverkare med stor noggrannhet och professionalism. Vi strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet och garantera din fulla tillfredsställelse.

Låt oss ta hand om ditt fönsterbyte och se till att du får högkvalitativa fönster och en smidig monteringsprocess. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

Vanliga frågor om fönsterbyte

Det kan vara dags att byta fönster om du märker tecken som drag, ökad energiförbrukning eller om dina nuvarande fönster är gamla och slitna. Vi kan utföra en inspektion och ge dig råd om bästa åtgärden.

Vi erbjuder olika typer av fönsterglas, inklusive energieffektiva isolerglas, ljudisolerande glas och säkerhetsglas. Valet beror på dina behov och preferenser.

Tiden det tar att byta fönster varierar beroende på antalet fönster och komplexiteten i arbetet. Vi kan ge dig en uppskattning baserat på din specifika situation.

Kraven på tillstånd för fönsterbyte kan variera beroende på din plats och fastighetens typ. Vi kan hjälpa dig att förstå och ansöka om nödvändiga tillstånd om det behövs.

Boka ditt hembesök

Fyll i formuläret nedan, vi kommer att återkomma inom kort.

Kontaktinformation
Heminformation
Bokningsinformation