Edit Content
Carpcon_sundsvall_logo
Om Carpcon
Läs om Carpcon och våra ledord

Kvalitetsarbete med material av hög kvalitet Att arbeta nära inom din budget till ett konkurrenskraftig timpris Importera och sälja fönster och inglasningar

Vilka är CarpCon

Med rötter från 2013 har Carpenter Consulting I Sverige AB gradvis utvidgat listan över nöjda privatkunder samtidigt som man utökat kunskap och fått erfarenhet.

I snart ett decennium har vi slutfört hundratals olika byggprojekt och vi arbetar kontinuerligt med att tillhandahålla byggnadstjänster av hög kvalitet. Vi började med fasadrenovering, renovering av tak och fönsterbyten med framför allt Drutex PVC-modeller. Omfattning av projekt har utökats och omfattar nu, Fullständiga husrenoveringar, inglasningar, garagebyggnation och kompletta hus. Vi har också slutfört många restaurang- och hotell renoveringar / ombyggnationer.

Som ett ledande Snickeri-företag i Sundsvall tillhandahåller vi hög kvalitet, professionell och pålitlig men ändå prisvärd service till privata och kommersiella kunder.

Under vårt första möte kommer vi att anstränga oss för att förstå dina krav och förse dig med de tjänster du behöver. Inom 10-30 dagar efter mötet kommer vi att göra kostnadsfri offert. Under byggprocessen leds varje projekt av en professionell projektledare.

Boka ditt hembesök

Fyll i formuläret nedan, vi kommer att återkomma inom kort.

Kontaktinformation
Heminformation
Bokningsinformation