Portfolio

Referensuppdrag

Renoveringen av Skatans Skärgårdspensionat

Vi köpte ett stort hus där vi skulle starta pensionat. Vår plan var att anlita ett lokalt erkänt bra byggföretag som skulle hjälpa oss med renoveringen samt anpassningen av vårt pensionat. Allt var planerat in i minsta detalj, byggmaterial samt verktyg var sedan oktober 2004 införskaffat och vi höll på att ladda inför byggstart 1 maj 2005. Men den 1 april 2005 så ringde den muntligt kontrakterande firman upp och förklarade att man inte hade möjlighet att utföra renoveringen utan man blev tvungen att avstå på grund av tidsbrist. Vi vände oss då till andra byggföretag men ingen hade på så kort varsel tid att hjälpa oss. Lösningen blev CARPCON, två inhyrda polska grabbar hjälpte oss under en period av 3 månader. Hängivenheten, kvalitet och lojalitet, lösningen blev både bättre och billigare. Vi har under årens lopp nyttjat deras tjänster vid flertalet tillfällen.

– Erica Öhrbom

Rebecca Wallner Karlsson

Att bo utomlands och bygga i Sverige trodde jag skulle bli totalt kaos, Carpcon löste vårt problem genom att tillsätta en svensk projektledare som sammanförde olika hantverkare så som elektriker, VVS, Målare, Snickare med flera. Carpcon skötte till och med kontakter med kommunen gällande bygglov samt kontrollansvarig. Den totala ekonomin med att använda både svensk och polsk arbetskraft blev en mycket bra lösning för oss.

– Rebecca Wallner Karlsson

Lars Karlsson, Järvsö

Jag har under många år funderat på att renovera mitt hus men av både rädsla för det ekonomiska och tiden så har jag inte kunnat ta steget föräns nu. Jag är verkligen nöjd med kompetens och totalkostnad. Jag fick hjälp med att beställa kvalitetsfönster till ett riktigt bra pris.

– Lars Karlsson

Drakstaden Bygg

Jag har under flera år använt mig av resursbemanning av CARPCON. Då vi är en liten byggfirma så passar det oss utmärkt vid större projekt fylla på med konsulter. Kvalitet är ett måste och det har jag alltid fått.

– Marcus Hoope

Mittmåleri

När orderboken varit full och vi haft svårt att hinna med oss har vi nyttjat Carpcons tjänster.

– Stefan Berglund